Klubben

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från Göteborg City. Vår golfbana har funnits i dryga 50 års tid och är en vacker park- och skogsbana belägen mitt i ett naturreservat. Med dess omväxlande miljö passar banan både elitspelaren som nybörjaren. För dig som spelar erbjuder vi uthyrning av golfbilar. Vi har även en uppskattad junior- och ungdomsverksamhet.

Låt en av våra PGA-tränare hjälpa dig att utveckla ditt spelande. Boka in en privatlektion eller ta del av en effektiv gruppträning.

Vill du bättra på ditt spel på egen hand? Träna på vår fina drivingrange med 25 utslagsplatser eller träna det korta golfspelet på vårt välskötta närspelsområde med två greener för chip och putt. 

Förutom vår golfbana och vårt övningsområde har vi en Reception med ett serviceutbud av varor såsom bollar, hanskar m.m samt en förstklassig restaurang med utmärkt mat och dryck. Om du önskar besöka Delsjö Golfklubb med företaget är vår välutrustade konferenslokal samt våra prisvärda hotell- och golfpaket ett perfekt alternativ. Maila till info@degk.se eller ring oss på 031-725 0510 för mer information.

Välkommen till Delsjö Golfklubb – Vi ser fram emot ditt besök!