Missa inte Grand Opening!

Missa inte säsongsstarten på Delsjö Golfklubb!

Grand Opening lördag 20 april!

Av tradition så startar vi upp själva golfsäsongen med Grand Opening och i år är det lördag den 20 april. Vi startar upp vid 9-tiden och avslutar vid 17-tiden. Golfbanan har inte öppnat men på rangen och anläggningen i övrigt så blir det full fart! Vi bjuder på fria träningsbollar till alla som vill träna, Innesvingen är på plats och demonstrerar säsongens nyheter på klubbfronten och man får även prova på, i Servicecentret har vi säsongens kläd- och prylsortiment på plats kombinerat med fina erbjudanden! Restaurangen helgöppnar för säsongen den här lördagen med ny fräsch meny och fina goda erbjudanden! Dessutom är våra tre tränare på plats samt ett flertal av våra elitspelare så det finns många möjligheter att få goda råd och tips under dagen!

För alla som är intresserad av golfbanans status, vad händer och har hänt under vintern, så håller vår banchef Robert Johansson en informationsträff kl 12.00 i "Kyrkan", vår konferenslokal som ligger mitt emot Klubbhuset.

För alla nya medlemmar så håller vi ett välkomstmöte kl 13, också detta möte håller vi i "Kyrkan". Vi berättar om Delsjö Golfklubb, vad vi gör och har gjort samt lite praktisk information. Vi bjuder också på kaffe och Delsjöbulle samt, för de som vill, träning med våra tränare mellan kl 14 -16! Så glöm inte klubborna hemma!

Och OBS! För alla Juniorer som är nya medlemmar i år håller vi också ett litet välkomstmöte, redan kl 10 vill vi träffa er, då kommer ni få träffa någon eller några av våra tränare som berättar om vår Juniorverksamhet ihop med lite fika och därefter så får ni också fri träning tillsammans med våra tränare mellan kl 10.30 - 13! Observera att det är vid detta tillfället ni kommer få reda på de trningsmöjligheter som vi planerat för er under säsongen!

Boka alltså in  Grand Opening lördagen den 20 april!

Har ni frågor eller funderingar så ring vårt Servicecenter 031-725 05 10 eller maila info@degk.se

Varmt välkommen!

Delsjö Golfklubb

Kommentarer

Fler artiklar